Hvad laver man på Bornholm???
Skrevet af Grotum d. September 04 2007 20:19:50
Mange af jer tænker nok at jeg er tosset, når jeg frivilligt tager til Bornholm for at komme i beredskabsstyrelsen. Men I kunne læse den nyhed, så vil jeg skrive hvad jeg har lavet på en stor måned.
Udvidet nyhedstekst
Det hele starede onsdag d. 1 august kl. 6:00, hvor jeg stod af bornholmer færgen fra Køge. En lille time senere ankom jeg med bus til Beredskabsstyrrelsen Bornholm (beliggende i Allinge). Hele den først dag gik med at vi skulle have udleveret mondering og alt det andet vi skulle bruge de næste 6 måneder.

Efter vi fik styre på det og fik afvide hvordan den skulle ligge på hylderne, (fire fingres afstand mellem t-shirt og bokseshorts. Vigtig!!!), skulle de forsøge at banke den først omgang disciplin ind i os. Hvilket jeg tror at lykkedes nogenlunde her efter en månede..

Den første uge gik meget med teori om diverse biler og udstyr som vi nu har til rådighed, samt uddannelse i førstehjælp. I anden/trejde uge begyndte vi så småt også at se på hvordan tingene virker i praktis.

Trejde uge var yngste holdet på vores først indsats, hvor vi skulle hjælpe til med at flytte 1600 svin som var døde pga. ventilations anlæget var svigtet.

Men ellers er vi i fuldgang hverdag med at lærer det som vi skal vide til brandmandsuddannelsen, som jeg skal til eksamen i om ca. 2 måneder.

Det var så lidt ov hvad tjenstetiden går med. Når vi har fået fri går tiden bare med at hygge sig sammen med alle de andre 75 som er på kasernen, så det er bare kanon hyggeligt... Vi er kommet til at kende hinanden meget hurtig og ddet svinger bare rigtig godt...

Det var nok for denne gang. Jeg vil slutte af med at sige: Det er et kanon valg jeg har truffet om at komme over til Bornholm, alle menneskerne er kanone at være sammen med. Men nok for nu, mere følger..