Hej, mensker, lidt om au, på opfordring :P
Skrevet af Soeren d. October 16 2007 01:48:12
Som overskriften antyder vil jeg lige skrive et par ord om hvad der sker rundt om mig/au...
Udvidet nyhedstekst
Håber folk hygger sig hvor det de laver der de nu er endt. Jeg migselv går på århus Universitet, hvor jeg studere Fysik. Det er egentlig ret spændende, men tager sku meget af tiden. Plus jeg er heller ikke lige flyttet ud endnu, så skal tage bus hver vej hver dag. Så der er ikke meget tid til overs, når lektier og transport er overstået. Det er noget tis. Men ja hvad laver Jeg: På fysik har vi i det første kvarter haft de tre eksotiske fag: Calcius 1; Relativitetsteori; og Indledende Mekanik.

Calc er en slags matematik, meget teoretisk dog

Relativitetsteori, er hvad navnet siger, Vi har haft om både den specielle og den generelle relativitetsteori, meget overfladisk.

Indledende Mekanik, er bare Newtons love om igen intet nyt i det. Man lærer ting som varede jordens døgn 1,4 timer vil g=0, aka vi falde af. vældig spændende indeed.

Vi bliver undervist i klasser, og vi har stamlokale, hvilket er rart, desuden kan vi på naturvidenskablige fakultet ikke lide nanotek, da de render med alle pengene og opmærksomheden. Ved os hedder nano linjen "Inano" (læs bagfra, Hoho) :D Jeg har i skrivende stund overstået alt introhalløjet, som består i øl, kombineret med forskellige socialle arrangementer. Så nu begynder det at blive hverdag. Det er stadig ret spændende, selvom der er rigelige mængder af lektier, så jeg hænger i.
Har forresten lige fået kollegieværelse på hejredalkollegiet ved, som ligger ved Gellerupparken, jeg flytter ind d. 1/11, hvis alt går vel, og kollegiet stadig ligger der, hører det skulle være ret festligt derude i Gellerup jo.

Vil lige slutte af med at opmundre andre til at kort skrive hvad man laver, det er rart nok at man lige kan smutte forbi lxi og så være up to date...